Revive Marketing.

True values. True image.

Despre

Natura deține o permanentă putere de regenerare și reușește să ne surprindă de fiecare dată cu vitalitatea ei. Aceasta forță imensă a dat naștere conceputului de "Revive" Marketing. Eu folosesc micile secrete ale naturii în viata mea de zi cu zi și evident în munca mea. Imagineaza-ți cum ar fi ca munca ta să dețină puterea să inflorească iar și iar, fiind mereu cu un pas înainte. Pilonii de existentă ai oricărei afaceri sunt valorile și ideile pe baza cărora aceasta creste și prosperă. Deseori valorile sunt clare în mintea unui lider, dar nu și pentru public. În acest punct ai nevoie de cineva specializat care să traducă ideile tale publicului și să le modeleze cu măiestrie într-o imagine pură și atractivă. Eu sunt "traducătoarea". Obiectivul meu principal este să te ascult cu adevarat și să exprim clar publicului modalitatea prin care afacerea ta ar putea schimba lumea. Reînvierea unei afaceri este un proces lung bazat pe o continua comunicare și înțelegere a nevoilor. Necesită răbdare, cunoștințe, idei noi și creative. Să vedem cum am putea reînvia afacerea ta!

Proces

Provocare

Îți ascult speranțele și visele pentru afacerea ta și pornesc într-o călătorie de descoperire a lumii tale pentru a o înțelege mai bine.

Solutie

Valorile și ideile tale se întrepătrund cu limbajul de marketing. Poziționam produsul, serviciul tău pe piață, definim publicul țintă.

Rezultat

Cu un pic de noroc și multa munca așteptările devin realitate, se formează comunitatea clienților fideli, bazele devin mai puternice și apar oportunitățile de evoluție.

Unelte

Din păcate nu sunt o creatura magica, așadar nu fac singura toată munca. Lucrez mereu împreună cu cei mai buni profesioniști care se potrivesc proiectului și bugetului tău.


Portofoliu

Clienti