Revive Marketing.

True values. True image.

Bemutatkozom

A Természet folyamatosan meglep minket újjáéledésével, életerejével és kitartó gyökereivel. Ez a képesség inspirált a “Revive” koncepció létrehozására. A Természet titkait használva folytonos fejlődést és harmóniát vezettem munkámba és mindennapjaimba. Próbáld elképzelni, hogy milyen lenne ha vállalkozásod, aktivításod képes lenne folyton megújulni, lépést tartani és ugyanakkor hű maradni értékeidhez, elképzeléseidhez. Bármilyen vállalkozásban az értékek és ötletek a gyökerek, melyre építeni és fejlődni lehet. Gyakran ezek az értékek, melyeket képvisel vállalkozásunk nagyon tiszták a vezető elképzelésében, de a közönségnek nem annyira. Ennél a pontnál szükséged van egy fordítóra, aki lefordítja ötleteidet, víziódat a marketing nyelvére, mely által egy vonzó és tiszta kép alakul ki. Én volnék ez a “fordító”. Fő célom, hogy elsősorban meghallgassalak és megmutassam a közönségnek, hogy milyen módon tudnál hozzáadni életükhöz. Az “újjáéledés” egy hosszabb folyamat, mely kommunikáción és a szükségletek megértésén alapul. A folyamatnak szüksége van türelemre, szaktudásra és kreatív, friss ötletekre. Lássuk hogyan tudnánk újjáéleszteni vállalkozásod!

Munkamenet

KIHíVÁS

Figyelmesen meghallgatom elképzeléseidet, álmaidat és elindulok egy felfedezőútra, hogy minél jobban megértsem világodat és szükségleteit.

MEGOLDÁS

Az értékeid és ötleteid megtanulják a marketing nyelvezetét. Pozicionáljuk terméked, szolgáltatásod a piacon, meghatározzuk célközönséged.

VÉGEREDMÉNY

Egy kis szerencsével és sok munkával elképzeléseid valóra válnak, létrejön a hűséges vásárlók közössége, az alapok megszilárdulnak és megjelennek a fejlődési lehetőségek.

Eszközök

Sajnos nem vagyok mágikus teremtmény, úgyhogy mindezeket nem egyedül végzem el. Projektnek és költségvetésnek megfelelő profikkal dolgozom együtt az egységes kép kialakítása érdekében.


SIKERSZTORIK

ÜGYFELEK